Bedels


Bedel kraal ribbon lintje

Bedel kraal ribbon lintje

 Gratis verzending

Bedel engel Tibetaans zilver

Bedel engel Tibetaans zilver

 Gratis verzending

Bedel hartje "Be My Valentine"

Bedel hartje "Be My Valentine"

 Gratis verzending

Weergeven 1 t/m 3 van in totaal 3

U zoekt betaalbare bedels voor in uw assortiment? De meeste bedels van sieradendirect.nl passen op de bedelarmbanden van bekende merken als pandora, maar zijn een stuk voordeliger dan het origineel.

Weet u eigenlijk waar de naam bedelarmband vandaan komt?

De bedelarmband was vooral in de jaren zestig populair en werd oorspronkelijk ook daadwerkelijk gebruikt om te bedelen. Wie de armband wou bekijken moest hiervoor betalen met een nieuwe bedel, of vooraf beloven om een bedeltje te kopen.

De bedelarmband van nu.


Vandaag de dag worden de bedelarmbanden niet gebruikt om te bedelen, maar zijn bedelarmbanden wel weer erg populair. Het mooie van een bedelarmband is dat mensen deze helemaal zelf kunnen samenstellen. Zo kan iedereen een armband maken naar haar persoonlijke smaak.. En ben je er op uitgekeken? Dan pas je hem gewoon weer aan. Zo blijft een bedelarmband altijd leuk.

Ook worden bedelarmbanden gebruikt om je mening te laten spreken, of je support te laten zien aan een goed doel. Denk bijvoorbeeld aan een religieuze bedel, of een lintje als support voor pink ribbon.