Betaalmethoden


Met uitzondering van de betaalservice rembours brengen wij nooit extra kosten in rekening voor het betalen van uw bestelling.


        
iDEAL
Betalen met iDEAL werkt hetzelfde als internetbankieren en is vertrouwd en veilig. U kan betalen met iDEAL wanneer u internetbankiert met ABN AMRO, ASN Bank, ING, Knab, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank of Van Lanschot Bankiers. De transactie wordt direct verwerkt en is meteen zichtbaar op uw rekeningafschrift. Niet voor niets is iDEAL de meest populaire betaalmethode van onze klanten.

Bezoek de website van iDEAL voor meer informatie over betalen met iDEAL.
   
     
PayPal
Wanneer u een PayPal account heeft kan u eenvoudig betalen met uw e-mail adres. Bij het selecteren van deze betaalmethode wordt u na het plaatsen van de bestelling doorgestuurd naar de website van PayPal. Nadat u heeft ingelogd kan u na het controleren van de gegevens op betalen klikken en ontvangt u automatisch een betaalbevestiging per mail. Hierna wordt u weer doorgestuurd naar sieradendirect.nl
PayPal is bij uitstek geschikt voor internationale transacties, omdat u uw bestelling kan afrekenen in de valuta van uw keuze.

Indien u nog geen PayPal account heeft kan u hier een PayPal account aanmaken.


Bancontact/Mister Cash
Bancontact/Mister Cash is een veilige manier van betalen en marktleider op het gebied van betaalkaarten in Belgie. U kan betalen in uw eigen vertrouwde bankomgeving met een unieke TAN (Transaction Authorization Number). Wanneer u kiest voor deze betaalmethode hoeft u zich niet eerst te registreren en zal uw betaling direct verwerkt worden.

Meer informatie kan u vinden op de website van Bancontact/Mister Cash

  Rembours
Wanneer u een bestelling plaatst onder rembours is deze automatisch verzekerd voor een bedrag tot €2000,-
De betaling voor uw bestelling doet u pas aan de deur bij ontvangst van uw pakket. Voor bestellingen onder rembours vragen wij een bijdrage van €15,- in de kosten.  Op de website van PostNL vindt u meer informatie over verzending onder rembours.


Sofort banking
Om te betalen met sofort banking hoeft u niet eerst een account aan te maken. U gebruikt namelijk gewoon uw gegevens voor internetbankieren. U selecteert uw bank en logt in met uw gegevens voor internetbankieren. Daarna vult u een bevestigingscode in welke u ontvangt van uw kaartlezer of bank. Hierna is uw betaling voldaan en ontvangt u van ons de gegevens van uw bestelling.

Meer informatie kan u vinden op de website van sofortbanking.Overboeking
U wil liever gewoon met een overboeking betalen? Natuurlijk is dat ook mogelijk. U mag in dit geval na het plaatsen van de bestelling het bedrag overboeken naar rekeningnummer NL33KNAB0723867534 ten name van Groeneveld Sieraden en onder vermelding van uw ordernummer.

Wanneer u kiest voor deze betaalmethode zullen wij uw betaling niet direct ontvangen. Hierdoor is het mogelijk dat uw bestelling 1 a 2 dagen later verzonden wordt dan gebruikelijk.
AfterPay
Met AfterPay kan u uw bestelling achteraf betalen. Nadat u AfterPay als betaalmethode heeft gekozen wordt u door AfterPay gevraagd enkele gegevens in te vullen welke deze nodig heeft voor een correcte betaalafwikkeling. AfterPay zal vervolgens een snelle gegevenscheck doen. Hierna kan u het bestelproces afronden door op "bevestigen" te klikken. Na het plaatsen van de bestelling zal sieradendirect.nl uw bestelling verzenden en ontvangt u van AfterPay een digitale factuur welke u binnen twee weken kan betalen met iDEAL of een overboeking. Indien u kiest voor AfterPay heeft sieradendirect geen invloed op het innen van de digitale factuur.

Meer informatie kan u vinden op de website van AfterPay.