Uw voordelen

Bij sieradendirect.nl vinden wij dat er een Nederland een groot tekort is aan sieraden groothandels welke ook toegankelijk zijn voor de kleinere ondernemers.
Vaak  is er sprake van hoge minimale bestelgroottes, of de sieraden zijn van slechte kwaliteit.  Dat is zeker niet het geval bij sieradendirect.nl!

Waarom zou u sieradendirect.nl kiezen als uw sieraden groothandel?
Een goede vraag, met gelukkig veel goede antwoorden. Een aantal van onze voordelen zullen wij hier benoemen.


1. Altijd gratis verzending

Wij bieden al onze klanten altijd gratis verzending aan.  Bij gratis verzending ontvangt u niet standaard een track en trace nummer. U mag natuurlijk ook kiezen voor een betaalde verzendmethode met track & trace.


2. Veilig en eenvoudig betalen


Bij sieradendirect.nl kan u uw bestelling op vele manieren betalen. Uiteraard bieden wij de bekende en populaire betaalmethoden aan zoals iDEAL en ook een bankoverschrijving is gewoon mogelijk. Daarnaast bieden wij ook de mogelijkheid om uw bestelling pas na ontvangst te betalen. Dit kan bijvoorbeeld onder rembours.  Voor uitstekende kopersbescherming of het afrekenen in een andere valuta zou u gebruik kunnen maken van PayPal.

Met uitzondering van rembours brengen wij nooit extra kosten in rekening voor het betalen van uw order. Wij vinden het belangrijk dat u kiest voor de betaalmethode waar u zich het best bij voelt en niemand wil natuurlijk betalen om te betalen.


3. Uw gegevens zijn veilig en uw verbinding privé

Sieradendirect.nl maakt over de gehele website gebruik van een beveiligde internetverbinding.  Uw informatie wordt hierdoor gecodeerd en beveiligd verzonden. Het ssl certificaat dat wij gebruiken beschermt bijvoorbeeld uw betaalinformatie en uw contactgegevens. De beveiligde verbinding kan u herkennen doordat er in de adresbalk https:// voor de naam van de website staat. Ook zal u hier in de meeste webbrowsers een slotje zien als teken dat uw verbinding met onze website privé is.


4. Lage prijzen en geen verborgen kosten

Wij zijn één van de weinige sieraden groothandels met een lage minimale van slechts €45,- inclusief BTW en met toch vaak spectaculair lage prijzen. Op deze manier proberen wij laagdrempelig te zijn voor startende en kleinere ondernemers en zorgen wij ervoor dat u veel ruimte overhoud om uw eigen prijzen te bepalen. Bij het zelf importeren van artikelen kunt u soms voor onaangename verassingen komen te staan. Denk hierbij aan inklaringskosten, invoerrechten of BTW welke u bij ontvangst moet betalen. Wij zijn een sieraden groothandel, maar geven al onze prijzen weer inclusief BTW zodat u niet voor onaangename verassingen komt te staan.


5. Makkelijk retourneren tegen het volledige aankoopbedrag

Zowel bedrijven als particulieren kunnen bij sieradendirect.nl bestelde sieraden zonder opgave van reden retourneren. Wij geven bedrijven dezelfde rechten als volgens de wet aan consumenten gegeven moet worden. Na ontvangst van uw bestelling heeft u tot 14 dagen de tijd om artikelen te retourneren. De termijn hiervoor zal nooit eindigen op een zaterdag, zondag of feestdag. Wij vergoeden het volledige aankoopbedrag van de geretourneerde producten en eventuele verzendkosten. Lees ons retourbeleid voor verdere informatie.


6. KvK nummer niet verplicht

Bent u op zoek naar een sieraden groothandel waar u sieraden kan bestellen zonder KvK nummer? Geen probleem. Ook zonder KvK nummer is het voor u gewoon mogelijk om een bestelling te plaatsen op sieradendirect.nl, zolang u maar wel voldoet aan de minimale bestelgrootte van €45,-


7. Uw eigen account op sieradendirect.nl

U kan bij ons makkelijk een bestelling plaatsen zonder een account aan te maken. Echter kan u ook een eigen account registreren. Dit brengt veel voordelen met zich mee.

Zo houdt u o.a. een perfect overzicht op uw complete bestelhistorie, transacties, retouren, kan een eigen verlanglijst bijhouden en tijd besparen bij het afrekenen, doordat uw adresgegevens al voor u zijn ingevuld. Uiteraard kan u het adres nog wel aanpassen en u kan zelfs meerdere adressen toevoegen.


 GRATIS VERZENDING    VOOR 15:00 BESTELD MORGEN ONTVANGEN   MAKKELIJK RETOURNEREN    MINIMALE AFNAME €45,-